Сєвєродончани відкривають дитячий хаб на Закарпатті

Сєвєродончани відкривають дитячий хаб на Закарпатті

Релокований з Сєвєродонецька “Кризовий медіацентр Сіверський Донець” відкриє у Виноградівській громаді на Закарпатті дитячий хаб “Кольоровий світ дитинства”.

Про це йдеться на сторінці організації  у Facebook.

Зазначається, що у рамках діяльності хабу передбачили надання психологічних консультацій, організацію заходів для фізичного розвитку та інші активності для соціальної інтеграції дітей.

“Хаб стане важливим простором для дітей, які постраждали від війни. У цьому просторі діти зможуть знайти нових друзів, покращити ментальне здоров’я та брати участь у різних освітніх і творчих активностях”, - йдеться у повідомленні.

Зусиллями команди громадської організації зробили ремонт приміщення, закупили меблі, обладнання та необхідні навчальні й розважальні матеріали.

Хаб розташовується у Виноградівській бібліотеці-філії для дітей (вул. Миру, 11). Його відкриють 19 вересня о 14:00.

Простір діятиме у рамках проєкту “Підтримка дітей та молоді шляхом зміцнення потенціалу низових ініціатив швидкого реагування в Україні - фаза II”, що реалізує громадська організація Асоціація Української Миротворчої Школи за фінансової підтримки Terre des Hommes Germany.

Раніше громадський активіст і співзасновник Кризового медіацентру "Сіверський Донець" Сергій П'ятниця розповів "Сєвєродонецьк онлайн" про життя та роботу після переїзду з Сєвєродонецька.