ЛОВА: На окупованій Луганщині школи залучили до агітації служби у російської армії

ЛОВА: На окупованій Луганщині школи залучили до агітації служби у російської армії

Школи у самопроголошеній “лнр” щотижня звітують про обсяг розповсюджених “агіток” щодо підписання контракту з армією рф. Бюджетники окупованої Луганщини зазиватимуть населення оформляти російський паспорт.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

За інформацією ЛОВА, керівники навчальних закладів самопроголошеної “лнр” отримали розпорядження агітувати учнів підписувати у майбутньому контракт із російською армією. Щотижня школам надсилатимуть оновлені агітаційні матеріали.

“Щосереди відповідальні особи повинні звітувати відповідно до наданої форми щодо обсягу розданих та розміщених у закладах освіти агітаційних матеріалів, а також надавати посилання на результати проведеної серед учнів роботи у соціальних мережах”, - розповіли у ЛОВА.

Також повідомляється, що впродовж осені колаборанти з бюджетних установ окупованої Луганщини проводитимуть агітаційну кампанію серед населення, яке все ще утримується від оформлення паспорта рф. Як розповіли у ЛОВА, відповідне завдання надійшло з кремля. Наголошуватимуть на тому, що із 1 січня без цього документа люди залишаться без будь-яких соціальних гарантій.

Нагадаємо, школи самопроголошеної “лнр” отримали рознарядку провести 218 пропагандистських заходів за навчальний рік.