Українські десантники прорвали ще одну ділянку російського кордону (ВІДЕО)

Українські десантники прорвали ще одну ділянку російського кордону (ВІДЕО)

Підрозділи 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади ДШВ ЗС України прорвали одну з ділянок російського кордону.

Про це йдеться на офіційній сторінці Десантно-штурмових військ ЗСУ.

"Це вже друга успішна операція прориву російського кордону з початку операції на території Курської області рф", - підкреслюється у повідомленні.

ДШВ опублікували відео, де зафіксовано пророблення проходів в інженерних загородженнях, захід десантно-штурмових підрозділів на ворожу територію та перші бої в прикордонній смузі, де танкісти ДШВ "розбирають" опорний пункт противника. 

Нагадаємо, ЗСУ 6 серпня розпочали наступальну операцію у Курській області. 6 вересня президент Володимир Зеленський повідомив, що ЗСУ контролюють 1300 квадратних кілометрів у Курській області, де знаходяться понад 100 населених пунктів.

За його даними протягом першого місяця військової операції на Курщині російські війська втратили приблизно 6 тисяч солдатів убитими та пораненими.

12 вересня міноборони рф заявило про наступ на Курщині і відвоювання у ЗСУ 10 населених пунктів. 18 вересня представник комендатури ЗСУ Олексій Дмитрашківський повідомив, що українські військові зупинили просування російських військ в Курській області.