Новий очільник Сєвєродонецької МВА Харченко звернувся до правоохоронців щодо діяльності деяких КП

Новий очільник Сєвєродонецької МВА Харченко звернувся до правоохоронців щодо діяльності деяких КП

Керівник Сєвєродонецької МВА Олексій Харченко заявив про проведення перевірки діяльності комунальних підприємств, які “викликають підозри”.

Про це він повідомив у Facebook.

“Минув тиждень, як я приступив до виконання обовʼязків начальника Сєвєродонецької міської військової адміністрації. За цей тиждень мав безліч зустрічей з цікавими людьми, заслухав частину керівників структурних підрозділів адміністрації та керівників комунальних підприємств та установ, відвідав наші військові підрозділи на фронті, ознайомився з роботою Хаба в Дніпрі”, – написав він.

Зокрема, Харченко зауважив на роботі комунальних підприємств.

“Ми обов’язково наведемо лад у комунальних закладах, з майном громади. Тим, хто зловживає своїми повноваженнями, не буде місця у нашій команді. Крім того, вже звернувся до правоохоронців щодо окремих випадків, які викликають підозри. Все буде прозоро і підзвітно. Це мій обовʼязок”, – пояснив керівник Сєвєродонецької МВА.

Також він додав, що наступного року громада матиме вдвічі менший бюджет: “Але я впевнений, що нам вдасться забезпечити підвищення ефективності його використання”.

До того ж він поділився планами щодо допомоги ВПО.

“Вже сьогодні маємо перспективні напрацювання з придбання житла у власність громади для подальшої пільгової оренди мешканцями Сіверськодонецька. Ми бачимо можливість збільшення фінансування соціальних програм для ВПО, навіть в умовах вдвічі меншого бюджету”, – написав Харченко.

Нагадаємо, 30 вересня президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження про звільнення й призначення нового керівника Сєвєродонецької міської військової адміністрації.

2 жовтня голова Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор представив керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації та громад Луганщини призначеного начальника Сіверськодонецької МВА – Олексія Харченка.

Пізніше Сєвєродонецька МВА оголосила опитування серед переселенців, які готові працювати на розвиток громади. А новий керівник Сєвєродонецької МВА оголосив про особистий прийом громадян.

Читайте також: “Новий очільник Сєвєродонецької МВА Олексій Харченко: “100% будуть кадрові рішення”

“Мільйонні закупівлі, суди та зміна керівництва: чим займалися релоковані КП Сєвєродонецька у 2023 році”