Старі райони Сіверськодонецька третю зиму будуть без тепла, - ЛОВА

Старі райони Сіверськодонецька третю зиму будуть без тепла, - ЛОВА

Старі райони Сіверськодонецька залишаться без опалення. У Айдарі росіяни обіцяють до 2030 року відремонтувати лікарню – більша частина персоналу звідти виїхала.

Про це  йдеться у зведенні Луганської ОВА.

Опалювальний сезон у самопроголошеній «лнр» має розпочатися найближчими днями, а у старих районах Сіверськодонецька ситуація майже незмінна з минулорічною.

Вже восени комунальники влаштували показові земляні роботи посеред вулиць міста.

«Втім, до укладання теплотрас та опресування багатоповерхівок справа так і не дійшла. Третю зиму населення залишиться без тепла», - зазначили у ЛОВА.

Також повідомляється, що в Айдарі (раніше Новопсков) загарбники оголосили про ремонт лікарні. Обіцяють завершити його за сім років – у 2030-му. Тільки от працювати там майже нікому.

«Залишилися лікарі, здебільшого, пенсійного віку. Інші за 2,5 роки виїхали звідти. Люди не можуть потрапити до спеціалістів тижнями. У кого є можливість – їдуть до інших громад і лікуються там», - зазначили в адміністрації.

Нагадаємо, на окупованій у 2022 році території Луганської області спостерігаються проблеми з опаленням, водою, електрикою та медициною.