У Дніпрі “замінували” Луганську ОВА

У Дніпрі “замінували” Луганську ОВА

На електронну пошту Луганської ОВА надійшло повідомлення про замінування будівлі у Дніпрі, де наразі знаходиться адміністрація.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

Аналогічні або схожі листи, в яких йдеться про ймовірну загрозу теракту, сьогодні, 14 жовтня, отримали навчальні заклади, державні та комунальні установи у декількох регіонах країни.

За інформацією ЛОВА, співробітники перебувають у безпеці.

“Масовими повідомленнями про замінування адміністративних будівель ворог намагається дестабілізувати роботу державних структур та здійснити вплив на працівників”, – зазначили у відомстві.

У Нацполіції повідомили, що проводять перевірку на об’єктах, щодо яких надійшли анонімні повідомлення про замінування.

“Національна поліція України вже не перший рік стикається з такого роду повідомленнями, напрацьований відповідний алгоритм реагування на такі події. Не виключено, що у такий спосіб ворог намагається дестабілізувати ситуацію у регіонах нашої держави, тож застосовує для цього інформаційно-психологічні спецоперації. Сил і засобів поліції вистачає, аби перевірити кожен об’єкт. На місцях працюють профільні служби. Закликаємо громадян бути уважними та сприяти поліції у виконанні ними службових обов’язків. За результатами перевірок повідомимо додатково”, – сказано у повідомленні.

Нагадаємо, у Києві "замінували" усі школи в перший день навчального року.