У Сєвєродонецьку пожежні їдуть по декілька годин, бо немає зв’язку. Є загиблі у нещодавній пожежі

У Сєвєродонецьку пожежні їдуть по декілька годин, бо немає зв’язку. Є загиблі у нещодавній пожежі

На виклики до Сєвєродонецька пожежники приїжджають по декілька годин, для виїзду на «лікування» дітям окупанти оформлюють паспорт рф за пришвидшеною процедурою.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

Вже неодноразово з Сєвєродонецька надходила інформація про те, що через відсутність зв’язку люди не можуть викликати «швидку» та вимушені вночі йти за лікарями пішки або шукати транспорт по сусідах. Траплялись й летальні випадки, коли хворі допомоги не дочекалися. Та ж сама ситуація і з викликом пожежних.

«При загорянні однієї з багатоповерхівок люди декілька годин очікували відповідну службу. Як підсумок, вигоріли два поверхи. Є загиблі», - повідомили у ЛОВА,

Також повідомляється, що дітей, у яких нібито виявили захворювання, вони примусово вивозять на нібито «лікування» на територію рф. При цьому обов’язковою умовою організації «лікування» дітей є наявність ворожого паспорту, якого їй відразу ж оформлюють за пришвидшеною схемою.
Якщо дитині немає чотирнадцяти років, то батьків примушують подати заяву про її визнання «громадянином рф», погрожуючи позбавити батьківських прав у випадку відмови.

Нагадаємо, у Сєвєродонецьку частішають випадки, коли хворі не змогли дочекатися на "швидку".