Суд не задовольнив апеляцію Кузьмінова щодо відсторонення від посади

Суд не задовольнив апеляцію Кузьмінова щодо відсторонення від посади

Дніпровський апеляційний суд 11 липня не задовольнив апеляцію щодо рішення відсторонення від посади заступника начальника Сєвєродонецької МВА Олега Кузьмінова.

Про це повідомляє “Трибун”.

“Суд не задовольнив апеляцію. Засідання відбулося без участі обвинуваченого. За словами адвоката, Кузьмінов погано себе почував”, – сказано у повідомленні.

Нагадаємо, раніше суд відсторонив заступника голови Сєвєродонецької міської військової адміністрації Олега Кузьмінова від посади на 2 місяці (до 23 серпня 2023 року). До цього йому повідомляли про підозру у службовій недбалості щодо роботи гуманітарного штабу у Сєвєродонецьку.

Навесні 2022 року Кузьмінов повинен був проконтролювати поповнення резерву харчових продуктів для дітей та інших мешканців, що тимчасово перебували у сховищах закладів освіти Сєвєродонецька під час артобстрілів.

Для цього у квітні 2022 року була укладена низка договорів на закупівлю відповідних продовольчих товарів. Однак, деякі з них, а саме заморожені м’ясні продукти, не отримувалися та фактично не були поставлені на адресу гуманітарного штабу Сєвєродонецької міської ВЦА. Це призвело до завдання місцевому бюджету понад 3 млн гривень збитків.

Адвокат звинувачуваного Роман Хачатуров заявив, що не згоден з рішенням суду і найближчим часом буде подана апеляційна скарга.