Ворог тисне майже по всій лінії фронту на Луганщині, хоча й несе значні втрати

Ворог тисне майже по всій лінії фронту на Луганщині

21 липня окупанти атакували позиції українських військ поблизу чотирьох населених пунктів Луганщини та на території Серебрянського лісництва.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

«Вчора ворог намагався просунутися практично вздовж усієї лінії фронту, атакуючи в районах Надії, Макіївки, Невського, Діброви та на території Серебрянського лісництва. Ці спроби були зупинені нашими військовими. Противник несе значні втрати у силах та засобах, але тисне щодня», - поінформував начальник обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

По Серебрянському лісництву та Діброві окупанти завдали авіаційних ударів. А під артилерійський вогонь з боку росіян потрапили Невське та Білогорівка.

Артем Лисогор також додав, що у підрозділах мотострілецького полку окупантів, який бере участь в бойових діях на Луганщині, військовослужбовці мають низький рівень морально-психологічного стану.

«Основними чинниками, які негативно на це впливають, є великі втрати в живій силі, несвоєчасне забезпечення боєприпасами та невизначеність з термінами поповнення особового складу підрозділів, що зазнали втрат», - пояснив керівник ЛОВА.

Крім того, збільшується кількість охочих залишити свої підрозділи та вибути з районів бойових дій до рф.

Нагадаємо, окупанти кидають великі ресурси, аби досягти успіху на Луганщині.