«У нас навіть такої локації немає», - Стрюк про зведення будинку у Сєвєродонецьку

 «У нас навіть такої локації немає», - Стрюк про зведення будинку у Сєвєродонецьку

Росіяни зняли черговий фейк - у своїх ЗМІ розказують та показують житловий будинок, який нібито зводять в Сєвєродонецьку.

Про це в телемарафоні повідомив очільник Сєвєродонецької МВА Олександр Стрюк.

«У нас навіть такої локації немає…Якщо немає, чого показувати – придумаємо. Звісно, що це розраховано на внутрішнього російського споживача», - каже Стрюк.

Насправді, за його словами, ця локація ані до міста, ані до громади відношення не має. Брехня розрахована на російського споживача

Він додав, що крім дрібних ремонтів найбільш вцілілих багатоповерхівок у минулому році, загарбники більше майже нічого не зробили. Лише облаштували окремі будинки модульними котельнями. Централізоване опалення по місту вони не відновили. Сєвєродонецьк залишається в руїнах.

«Все інше знаходиться в руїнах та чекає нашого повернення», - зазначив Стрюк.

За його словами, надання медичної допомоги в місті залишається на рівні фельдшерської. При серйозних випадках треба їхати до Луганська.

Близько однієї тисячі дітей, що залишилися в громаді, почали промивати мізки російською пропагандою.

«Оце є досі важким моментом. Ми самі розуміємо, що пройде деокупація – з цими дітьми треба буде працювати», - каже Стрюк.

Також він додав, що є затримки і в зарплатах, і в соціальних виплатах.

Нагадаємо, до Сєвєродонецька доставили спецтехніку для знесення будівель, у Лисичанську відмовляються обслуговувати пенсіонерів.