Гайдай відповів, чи підтримує зв’язок з Луганщиною після призначення у Мукачево

Гайдай відповів, чи підтримує зв’язок з Луганщиною після призначення у Мукачево

Ексочільник Луганської ОВА Сергій Гайдай після призначення головою Мукачівської РДА підтримує та продовжить підтримувати зв’язок з Луганщиною через спілкування з людьми в окупації, підтримку військових та допомогу ВПО на Закарпатті.

Про це він розповів в інтерв’ю на ютуб-каналі “Цікаво”.

“Звісно, що тримаю зв’язок. Більше того, і допомагаю надалі, і продовжую, і буду продовжувати допомагати. Є декілька аспектів, на які робиться зараз увага”, -  сказав Гайдай.

Перший аспект, за його словами, це спілкування з людьми, які залишилися з певних причин на тимчасово окупованих територіях Луганської області.

“Треба розуміти, що там відбувається, безпосередньо від людей”, - зауважив Гайдай.

Другий аспект - це допомога Силам оборони. Третій - співпраця з переселенцями.

“Я завжди з ними на зв’язку. Не з усіма, звісно, але з деякими. У мене є друзі, які допомагають переселенцям...”, - розповів ексочільник Луганщини.

Наразі, сказав Гайдай, він пропрацьовує зі своїми колегами, помічниками та радниками можливості покращення умов проживання переселенців. І попереду у нього зустрічі з волонтерами, представниками ВПО, та людьми, які ВПО опікуються.

“Тобто, це і, можливо, ремонти якихось певних приміщень, щоб там могли знаходитися переселенці. Це і якась гуманітарна допомога, щоб можна її було передавати у гуманітарні штаби. Це і якісь медикаменти, які можна передавати у релоковані лікарні. Тобто, ця співпраця, вона продовжується постійно”, - розповів Гайдай.

Нагадаємо, 16 березня 2024 року Володимир Зеленський призначив колишнього очільника Луганської ОВА Сергія Гайдая головою Мукачівської райдержадміністрації на Закарпатті.