На Луганщині підірвалася автівка окупаційного чиновника (ВІДЕО)

На окупованій Луганщині підірвалася автівка окупаційного чиновника (ВІДЕО)

У Старобільську підірвався автомобіль одного з представників окупаційної адміністрації.

Про це повідомив телеграм-канал “Оперативний Інформ”.

За інформацією, спрацював саморобний вибуховий пристрій, закладений в автівку одного з представників РОВ.

За даними телеграм-каналу “Трикутник”, внаслідок вибуху загинув Валерій Чайка: “(зрадник України та посібник терористів). При спробі від'їхати від будинку творчості, де він працював останнім часом, його автомобіль вибухнув”.

Зазначимо, згідно з інформацією evocation.info, Валерій Чайка 1949 року народження. Свою трудову діяльність розпочинав у Старобільському автотранспортному підприємстві. Обіймав посаду начальника відділу, а згодом став директором підприємства.

Також Чайка займався активною громадською діяльністю. Був членом громадської організації при військово-цивільній адміністрації Луганської області.

До початку повномасштабного вторгнення росії в Україну він був депутатом Старобільської районної адміністрації. А після 24 лютого 2022 року добровільно перейшов на бік окупантів.

“За власним бажанням колаборанта було перепризначено посаду т.зв. “першого заступника керівника Старобільської адміністрації лнр“, де здійснює адміністративно-розпорядчі функції на користь окупаційних структур росії”, – сказано у повідомленні.

Нагадаємо, раніше у Луганську вибухнула автівка з депутатом самопроголошеної “лнр”.