ЛОВА: У Рубіжному знову «позаштатне сходження авіабомби», чоловіків у «лнр» шукають адресно

ЛОВА: У Рубіжному знову «позаштатне сходження авіабомби», чоловіків у «лнр» шукають адресно

У Рубіжному окупанти влаштували евакуацію через чергове сходження власної авіабомби. Чоловіків для призову у самопроголошеній «лнр» розшукують адресно.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

За інформацією ЛОВА, у Рубіжному в окупантів вдруге відбулося «позаштатне сходження авіаційної бомби». Впала вона з російського винищувача неподалік залізничного вокзалу.

«Про кількість жертв загарбники не повідомляють, вцілілих евакуювали та тримають разом. Нагадаємо, що минулого разу, коли люди повернулися до своїх домівок, вони недорахувалися багатьох цінних речей. Працюючих на місці спеціалістів цікавив не тільки боєприпас», - зауважили у ЛОВА.

Також повідомляється, що у містах самопроголошеної «лнр» співробітники військкоматів шукають чоловіків адресно. 

«Значна частина мобілізації відбудеться у тиші, бо заберуть з будинку. А якщо не знайдуть – підключать силовиків», – наголосили у ЛОВА.

Раніше, зазначається у дописі, окупаційна влада влаштувала «достатньо заходів», де чоловікам необхідно було уточнити персональні дані. Зокрема, під час псевдовиборів, примусової паспортизації, в освітніх закладах та на підприємствах, при отриманні соціальних, адміністративних, медичних послуг тощо.

Нагадаємо, на початку січня 2024 року над Рубіжним відбулося позаштатне сходження російського авіаційного боєприпасу.