Колишній бойовик з Сєвєродонецька повернувся до мирного життя

На Луганщині судом звільнено від кримінальної відповідальності ще одного учасника Програми СБУ «На тебе чекають вдома», повідомляє прес-центр СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що мешканець Сєверодонецька піддавшись на обіцянки агітаторів «Новоросії», приєднався до незаконних збройних формувань «ЛНР». Перебуваючи у бандугрупованні, чоловік залучався до забезпечення контрольно-пропускного режиму на незаконних блокпостах бойовиків.

Ставши свідком постійних знущань над цивільним населенням з боку терористів, їх аморальної поведінки, і розчарувавшись в «ідеях молодих республік», він залишив бойовиків.

Про Програму СБУ «На тебе чекають вдома» чоловік дізнався з мережі Інтернет. Він добровільно звернувся із відповідною заявою до правоохоронних органів та надав допомогу слідству.

Під час досудового розслідування було встановлено, що житель Луганщини не брав безпосередньої участі у бойових діях та не вчиняв інших злочинів. Через це Лисичанський міський суд звільнив колишнього бойовика від кримінальної відповідальності. Наразі він перебуває вдома з родиною.

Далі у сюжеті: