Вкрав – у в'язницю.

     Прокурором Сєвєродонецької місцевої прокуратури підтримується державне обвинувачення у суді стосовно мешканця міста, який здійснив ряд крадіжок особистого майна у мешканців м. Сєвєродонецьк та каналізаційних труб з підвалів ряду будинків .
     Так, до ЧЧ Сєвєродонецького ВП ГУНП України в Луганській області надійшли заяви від мешканців м. Сєвєродонецьк про викрадання майна з гаражів, а також про те, що невстановлена особа здійснила крадіжку каналізаційних труб з підвалу дома. Слідчим Сєвєродонецького ВП ГУНП України в Луганській області відомості про вчинення злочину, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 КК України (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднана з проникненням у житло та інше сховище).
     За результатами проведення досудового розслідування, аналізу зібраних по справі доказів, слідчим повідомлено про підозру мешканцю міста Сєвєродонецька, у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.185 КК України.
     Під час судового розгляду обвинувачений повністю визнав свою вину у скоєнні ним кримінальних правопорушень, суду надав пояснення, що вчинив злочин в стані алкогольного сп’яніння.
     В теперішний час йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі реально.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 185 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

О.Лисицина, прокурор Сєвєродонецької місцевої прокуратури