Сєвєродонецький «Щит» став чемпіоном області з футзалу

Сєвєродонецький «Щит» став чемпіоном області з футзалу

У середу, 14 березня, у Льодовому Палаці спорту відбувся останній матч Супер-ліги чемпіонату області з футзалу, в якому зустрілися команди-лідери: «Щит» та «ІВТ».

У турнірній таблиці «Щит» випереджав «ІВТ» на три очки, і щоб стати першими команді «ІВТ» потрібно було вигравати з різницею в п’ять м’ячів.

У ході запеклої боротьби матч завершився з рахунком 5:2 на користь «ІВТ», проте футболістам не вистачило 2 забитих м’ячі для перемоги у змаганнях.

Таким чином, сєверодонецький «Щит» став чемпіоном області та представлятиме Луганщину на Всеукраїнському фіналі серед переможців чемпіонатів всіх областей України, який відбудеться 22-24 березня у Києві.

«ІВТ», як срібний призер обласного чемпіонату, і кремінська «Чайка», як бронзовий призер, зіграють в Кубку регіонів, у якому візьмуть участь срібні та бронзові призери обласних чемпіонатів. Турнір проходитиме у Сумах, з 29 по 31 березня.

Організатори чемпіонату області – Асоціація футзалу Луганської області, Луганська обласна федерація футболу за підтримки управління молоді та спорту Луганської облдержадміністрації.