«Сквер за один день»: сєвєродончани приєдналися до Всеукраїнської акції

«Сквер за один день»: сєвєродончани приєдналися до Всеукраїнської акції

Жителі Сєвєродонецька приєдналися до Всеукраїнської акції «Мільйон дерев за один день», продовживши озеленення скверу в рамках акції «Сквер за один день», ініціатором котрої є Михайло Івонін, передає кореспондент Зміста.

Так, це вже 3-й етап висадки рослин у сквері, який з початком робіт завдяки праці волонтерів перетворився на яскраву та комфортну зону відпочинку.

До заходу приєдналося близько 150 жителів. Багато хто неодноразово брав участь цілими родинами.

«Ми з родиною приймали участь і у першій акції: у сквері є дерева, висаджені моїми дітьми та онуками. Колишній пустир перетворився на чудове місце. Акція особливо важлива після страшних пожеж, які винищили ліса області», - поділилась власним досвідом одна з волонтерок.

Загалом було закуплено й висаджено близько 230 кущів та інших рослин. Впродовж етапів все більше людей долучаються до праці з метою покращити вигляд рідного міста.

Слід також зазначити, що під час заходу були вжиті й карантинні міри.

«Захід розписаний по годинам. Люди приходять етапами. Спочатку, о 9 ранку, люди висадили один ряд певних рослин, пізніше, вже після них, до процесу приєдналися й інші. Всі учасники намагалися триматися один від одного на безпечній відстані, враховуючи карантинні обмеження», - розповів підприємець та засновник скверу Ivonin Park Михайло Івонін.

Галерея зображень

«Сквер за один день»: сєвєродончани приєдналися до Всеукраїнської акції