Поліцейські охорони Луганщини затримали крадія в медичній лабораторії

Поліцейські охорони Луганщини затримали крадія в медичній лабораторії

Мешканець міста Сєвєродонецька намагався проникнути до медичної лабораторії для здійснення крадіжки матеріальних цінностей. Задуманому завадили поліцейські охорони Луганщини, які миттєво відреагували та затримали крадія.

Сьогодні вночі, на пульт централізованого спостереження надійшов сигнал про спрацювання сигналізації у одній із медичних лабораторій у місті Сєвєродонецьку.
Негайно на об’єкт прибув наряд реагування Сєвєродонецького відділу поліції Управління поліції охорони в Луганській області.

Ретельно оглянувши адмінбудівлю лабораторії, поліцейські охорони виявили розбите віконне скло на першому поверсі, а неподалік від будинку помітили невідомого чоловіка.
Поліцейські охорони затримали громадянина, який поводив себе підозріло та помітивши працівників поліції охорони намагався втекти. Ним виявився двадцяти дев’яти річний місцевий житель.

Затриманий намагався потрапити до приміщення медичної лабораторії шляхом розбиття віконного скла та скоїти крадіжку матеріальних цінностей для подальшої продажі з метою власної наживи, але йому завадила металева решітка та наряд поліції охорони, який миттєво прибув на сигнал «Тривога» – прокоментував старший сержант поліції Олексій Гуляєв.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Сєвєродонецького районного управління поліції ГУНП для з'ясування усіх обставин скоєного кримінального правопорушення.

Замовити послуги поліції охорони ви зможете, звернувшись безпосередньо до Управління поліції охорони за адресою: м. Сєвєродонецьк, вул. Партизанська, 27 або зателефонувати: 98-99 (безкоштовно з мобільного).