«Медведєв, начебто, поганими словами хвалив Пасічника, у кут його там ставив», - Гайдай

«Медведєв, начебто, поганими словами хвалив Пасічника, у кут його там ставив», - Гайдай про приїзд заступника голови Радбезу рф до «ЛНР»

Керівник Луганської ОВЦА Сергій Гайдай вважає, що приїзд до «ЛНР» заступника голови Ради безпеки рф Дмитра Медведєва пов’заний із майбутнім референдумом.

Про це він розповів в ефірі національного марафону новин.

«Передумов, що завтра чи післязавтра той референдум пройде, звичайно, немає. Але, в принципі, готуються, вже на вулицях з’явилися люди з якимись агітлистівками, плакатами. Вже в газетах своїх вони згадують, що треба рухатися у бік приєднання до росії. Вже є у нас факти, що вони готують приміщення для виборчих комісій. Але й власне приїзд цього «мєлкого неадеквата» Діми Медведєва теж говорить про те, що намагаються якось посилитися чи якісь акценти розставляти…З чим він може приїхати? Сказати - що «денег нет, но вы держитесь, хорошего настроения»... Як завжди», - зауважив Гайдай.

Він також додав, що після заяв про неможливість відновлення Попасної, будуть ще такі.

«Я думаю, що Попасна – не перше місто, яке вони не зможуть відновити, насправді. Вони навіть у Сєвєродонецьку нічого не зроблять, і у Золотому нічого не зроблять. І в Гірській громаді ті населені пункти, які вони знищили, вони там теж нічого не зроблять… За інсайдерською інформацією, злобний гном, який приїжджав, Медведєв, начебто, поганими словами хвалив Пасічника, у кут його там ставив. Каже – ми всі чудово розуміємо, що міста ми не відновлюємо, що ми їх розбили, розстріляли, але вголос про це не можна говорити. Потрібно говорити, що все буде чудово», – вважає Гадай.

Як повідомлялося, росіяни упевнені в результатах псевдореферендуму, який ще не відбувся, хоча все ще не можуть дотиснути Луганщину, не кажучи вже про Донеччину.

Фото з телеграму Медведєва