Обласна поліція: найбільше повідомлень про руйнування житла надходить від сєвєродончан

 Обласна поліція: найбільше повідомлень про руйнування житла надходить від сєвєродончан

Протягом минулої доби до поліцейських надійшло 16 звернень громадян щодо руйнування чи пошкодження житла.

Про це повідомляє поліція Луганської області.

Найбільше повідомлень від сєвєродончан. Також зафіксовані факти порушення звичаїв війни в містах Кремінна, Рубіжне, Попасна.

Також внесено до ЄРДР відомості щодо 5 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами за ст. 289 КК України. Загарбники привласнюють не лише ті автомобілі, що знаходяться у дворах будинків чи на стоянках, не стримують їх і зачинені гаражі. За всіма випадками угону автотранспорту розпочаті оперативно-розшукові заходи.

В містах Сєвєродонецьк та Старобільськ окупанти з «лнр», за підтримки армії рф, захопили три адміністративні будівлі, де зараз розміщують окупаційну владу так звані «республіки».

Зареєстровано 11 фактів мародерства, що мали місце в Сєвєродонецьку, Рубіжному та Старобільському районі. Проводяться заходи щодо встановлення причетних та розшуку викраденого майна.

Як повідомлялося, в поліції Луганщини озвучили алгоритм дій для мешканців Луганської області, щоб повідомити про пошкодження чи руйнування житла, про загибель чи зникнення безвісти громадян, факти мародерства або інші кримінальні правопорушення.

Фото поліції