Гайдай: «Слідкуйте за новинами. Я думаю, що Луганщина сьогодні або завтра здивує або порадує"

Гайдай: «Слідкуйте за новинами. Я думаю, що Луганщина сьогодні або завтра здивує або порадує хорошими новинами»

Керівник Луганської ОВЦА Сергій Гайдай прокоментував підриви складів окупантів на Луганщині.

Про це йшла мова в його коментарі в національному марафоні новин.

«Останнім часом росіяни так необачливі, неуважні. Постійно палять не в тих містах. І, як вони самі повідомляють, через ту необачність, необережність в них виникають певні проблеми на складах. І це відбувається все частіше. То ж ми тільки радіємо з цього приводу», - каже Гайдай.

За його словами, підірвані склади допомагають зменшити кількість обстрілів і зупинити просування росіян. на межі Луганщини та Донеччини точаться постійні бойові дії.

«Там постійні бойові дії…Але не тільки та територія чине опір окупантам, тому що…глибоко в тилу російської армії підриваються склади. А іноді необережність окупантів призводить до того, що підриваються цілі будинки, як в Лисичанському суді. І знищуються командні пункти окупантів. То ж, Луганщина дає опір дуже потужно. Слідкуйте за новинами. Я думаю, що Луганщина сьогодні або завтра здивує або порадує хорошими новинами з поки що окупованої території», - повідомив очільник області.

До того ж, телеграм-канал "Сєвєродонецьк. Донбас" виклав фото підриву складу боєприпасів окупантів у Родаково.

бк уРодаково

Нагадаємо, на окупованих територіях посилено мобілізаційні заходи. Це обумовлено не лише значними втратами росіян на фронті, а й відсутністю мотивації воювати.