На Луганщині ЗСУ знов підірвали склади окупантів

На фронті ЗСУ щодня ускладнюють росіянам логістичне забезпечення

На фронті ЗСУ щодня ускладнюють росіянам логістичне забезпечення.

Незважаючи на всі зусилля ворога створити сприятливі умови для посилення наступу на окремих напрямках, українські війська продовжують порушувати логістичне забезпечення противника.

Про це у своїх соцмережах повідомив керівник Луганської ОДА Сергій Гайдай.

«Ви бачите, що в окупованих містах та селах Луганщини все частіше трапляються неприємні для росіян несподіванки. Приклади останніх днів – Лисичанськ та Попасна, а також події у населених пунктах, захоплених ще у 2014 році. Завдяки нашим артилеристам та людям, яким за декілька місяців набрид «руський мир», вдалося порушити наступальні плани рашистів і значно зменшити кількість обстрілів», – наголосив начальник Луганської обласної військової адміністрації.

Так, за минулу ніч противник здійснив шість артилерійських обстрілів та чотири мінометні, завдав ракетний удар, намагався уразити позиції українських військових із танків, двічі застосовував авіацію.

Атаки росіян відбиті за сімома напрямками. За одним – наразі бої ще точаться.

В той же час, з’явилося відео підриву складу боєприпасів у Первомайську вчора ввечері.

Нагадаємо, вчора Гайдай прокоментував зриви в Лисичанську.

"А іноді необережність окупантів призводить до того, що підриваються цілі будинки, як в Лисичанському суді. І знищуються командні пункти окупантів. То ж, Луганщина дає опір дуже потужно. Слідкуйте за новинами. Я думаю, що Луганщина сьогодні або завтра здивує або порадує хорошими новинами з поки що окупованої території», - повідомив очільник області.

Фото ЛОДА