Суд на 6 років позбавив волі зрадницю, яка допомагала окупантам руйнувати Сєвєродонецьк. Тепер вона кається (ФОТО)

Суд на 6 років позбавив волі зрадницю, яка допомагала окупантам руйнувати Сєвєродонецьк. Тепер вона кається

Набув законної сили вирок, винесений за матеріалами СБУ зрадниці, яка збирала для ворога розвіддані, допомагала окупантам обстрілювати та руйнувати Сєвєродонецьк.

Про це повідомляє 3 управління ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях - м. Сєвєродонецьк.

Оперативники спецслужби знешкодили зловмисницю у березні цього року.
У той час ворог жорстоко обстрілював адміністративний центр Луганської області, намагаючись завдати якомога більшої шкоди як Збройним Силам України, які захищали місто, так і цивільній інфраструктурі.

На прохання знайомого бойовика так зв. «2 АК» російської окупаційної армії 49-річна сєвєродончанка погодилася збирати та передавати йому інформацію, потрібну для обстрілів міста.

Правопорушниця ходила вулицями, відстежувала місця дислокації, маршрути переміщення підрозділів та техніки ЗСУ та телефоном повідомляла ворогу.

Співробітники СБУ затримали її «на гарячому». У неї вилучено засоби зв’язку, які містили докази злочинної діяльності на шкоду державній безпеці України.

Досудове розслідування за ч. 1 ст. 111 Кримінального кодексу України здійснювали слідчі ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях під процесуальним керівництвом Луганської обласної прокуратури.

Новомосковський міжрайонний суд Дніпропетровської області засудив зрадницю до 6 років позбавлення волі.

При винесенні вироку суд врахував її щире каяття та допомогу слідству.

Вирок набув законної сили.

Також СБУ ідентифікувала бойовика так зв. «лнр», який перебував з нею на зв’язку. Зібрані стосовно нього матеріали виділено в окреме кримінальне провадження.

Нагадаємо, поліціянтка з Луганщини, яка перейшла на сторону ворога, може отримати довічне.

Фото СБУ