Поліцейські розшукують трьох зниклих жителів Луганщини

Поліцейські розшукують трьох зниклих жителів Луганщини

Луганські поліцейські розшукують трьох громадян, з якими рідні втратили зв’язок. Про це повідомила прес-служба ГУ Нацполіції Луганщини.

Також протягом минулої доби до поліції Луганської області надійшло 47 заяв і повідомлень про злочини та події.

Серед них 13 повідомлень за фактом “Порушення законів та звичаїв війни” (ст. 438 КК України). Внаслідок обстрілів окупаційними військами рф зруйновано чи пошкоджено: дві квартири та два будинки у м. Попасна, будинок у смт Мирна Долина, чотири квартири у м. Сєвєродонецьк та одна у с. Врубівка, будинок та приміщення підприємства у м. Золоте.
Наразі поліцейські зафіксували 1 факт незаконного заволодіння транспортним засобом у м. Лисичанськ (ст. 289 КК України). Надійшло повідомлення про крадіжку військовослужбовцями рф спецпристрою для стрільби патронами спорядженими еластичними кулями травмуючої дії, гладкоствольної рушниці та набоїв до них з будинку у Сєвєродонецькому районі.

Вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження 3 громадян, з якими рідні втратили зв'язок.

Зареєстровано факт шахрайства. До поліції звернулась мешканка смт. Біловодськ (тимчасово окупована територія) з заявою про те, що невідома особа шахрайським шляхом, під приводом продажу мобільного телефону, заволоділи грошовими коштами заявниці у сумі 2300 грн, які жінка перерахувала на карту “Монобанку”. Після чого продавець вимкнула свій телефон.
Поліцейські встановили трьох мешканців тимчасово окупованої території Луганської області, які є військовослужбовцями НЗФ самопроголошеної “лнр”.

Раніше повідомлялось, що 24-річному гауляйтеру Сєвєродонецька Марку Воржеву повідомили про підозру в колабораціонізмі.