Поліцейські так званої «лнр» під приводом обшуків крадуть майно з квартир місцевих мешканців

Поліцейські так званої «лнр» під приводом обшуків крадуть майно з квартир місцевих мешканців

Протягом минулої доби до правоохоронців Луганської області надійшло 82 звернення громадян щодо військових злочинів армії країни-агресора, вчинених на території області.

Про це повідомляє обласна поліція.

Поліцейські зареєстрували чотири повідомлення щодо фактів мародерства. У Сєвєродонецьк представники так званої народної поліції «лнр» під приводом обшуків викрали майно з трьох квартир місцевих мешканців.

У Рубіжному представники окупаційних військ рф незаконно проникли до квартири, звідки скоїли крадіжку майна та деталі з автомобіля, який знаходився у одному з гаражів міста.

Надійшло повідомлення мешканця м. Сєвєродонецьк про те, що військовослужбовці рф незаконно проникли до його квартири, де провели незаконний обшук.

Поліцейські зареєстрували три повідомлення про захоплення окупаційними військами рф та представниками НЗФ так званої «лнр» рухомого та нерухомого майна підприємств та Фонду соціального страхування України на тимчасово окупованій території Луганської області.

16 повідомлень щодо руйнувань житлового фонду в Сєвєродонецьку, Лисичанську, Рубіжному, Кремінній, Попасній та Білогорівці.

Розпочаті пошукові заходи зі встановлення місцезнаходження 3 викрадених автомобілів та причепа.

Надійшла інформація відносно двох мешканок Луганської області які підозрюються у причетності до колабораційної діяльності, триває перевірка.

Встановлено 30 громадян, які підозрюються у причетності до НЗФ, а також відносно осіб-колабораціоністів, які співпрацюють з російськими окупаційними військами.

Нагадаємо, поліція зафіксувала факти мародерства з квартир та будинків у містах Сєвєродонецького району.