Через мародерів 18 мешканців Луганщини залишилися без майна й побутової техніки

Через мародерів 18 мешканців Луганщини залишилися без майна й побутової техніки

Минулої доби,12 вересня, до поліції Луганської області надійшло 62 заяви та повідомлення громадян.

Про це повідомляє обласна поліція.

Надійшло 30 повідомлень щодо руйнування чи пошкодження приватних домоволодінь, квартир, гаражів, магазину у містах Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Рубіжне, Кремінна, Привілля, Попасна та смт Метьолкіне внаслідок обстрілів окупаційними військами рф.

Також зареєстровано інформацію про загибель та поранення громадян внаслідок обстрілів окупантами. Внаслідок ворожих обстрілів також пошкоджені товарно-матеріальні цінності одного з підприємств у м. Рубіжне та Сєвєродонецької держаної установи.

Вісімнадцять мешканців міст Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Рубіжне, Кремінна, Гірське, Старобільськ, Привілля, смт Метьолкіне та с. Пшенічне через мародерів, які проникли до їх приватних домоволодінь, квартир та магазину залишилися без майна й побутової техніки.

Зареєстроване повідомлення мешканця Старобільська про те, що з його банківської картки невідомі вкрали грошові кошти.

Надійшла заява мешканки Лисичанська про те, що представники окупаційних військ рф незаконно проникли до житла заявниці, де провели незаконний обшук.

2 повідомлення надійшло про незаконне заволодіння автомобілів.

Крім цього, поліцейські викрили старобільчанина-колоборанта, який перейшов на бік ворога та працює в інтересах нзф так званої «лнр» та 44 громадянина, які причетні до діяльності нзф.

Також, оперативники встановлюють місцезнаходження 4 громадян з якими рідні втратили зв’язок.

Нагадаємо, в поліції Луганщини озвучили алгоритм дій для мешканців Луганської області, щоб повідомити про пошкодження чи руйнування житла, про загибель чи зникнення безвісти громадян, факти мародерства або інші кримінальні правопорушення.