Самопроголошений «мер» Сєвєродонецька каже, що в місті все спокійно і продовжуються ремонти закладів освіти

Самопроголошений «мер» Сєвєродонецька каже, що в місті все спокійно і продовжуються ремонти закладів освіти

Влада окупантів продовжує ремонтувати те, що розбила при наступі на Сєвєродонецьк.

Про це у своєму телеграм-каналі пише самопроголошений в.о. «мера» міста Микола Моргунов.

«Сєвєродонецьк оживає, а сєверодончани, яких дедалі більше з кожним днем, повертаються до звичного, мирного життя. Обстановка у місті спокійна, всупереч чуткам та домислам», - стверджує Моргунов.

Він ознайомився з ремонтними роботами, що ведуться у місті, відвідав Сєвєродонецьку центральну міську багатопрофільну лікарню, школу №15 та ясла-садок №14.

моргунов

Також стало відомо, що у Сєвєродонецькому міському Палаці Культури розпочато набір у наступні творчі колективи: студія за класом баяну та студія за класом вокалу, народний хор "Козачі наспіви", народний сучасний танець "Дружба».

колективи

Раніше керівник Сєвєродонецької ВЦА Олександр Стрюк розповів в ефірі телемарафону, що в місті вже чують наближення українських військових.

Але відмовився коментувати ситуацію в місті «Сєвєродонецьк онлайн».

Водночас голова Сєвєродонецької РДА Роман Власенко розповів "Сєвєродонецьк онлайн", що зараз на окупованій території черги на луганський напрямок. А також на росію.

"Є певна дезорганізація у колаборантів. Багато з них вже на валізах. Але казати про всі міста – не варто», - повідомив Власенко.

Нагадаємо, самопроголошений голова «лнр» Леонід Пасічник запевнив, що вся окупаційна влада на місці.