На Луганщині знищили комендатуру з “кадирівцями”

На Луганщині знищили комендатуру з “кадирівцями”

У Сватовому на Луганщині Збройні сили України знищили будівлю окупаційної комендатури. Про це у соцмережах повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

“Противник організував у місті штаб та склад боєприпасів. За попередньою інформацією, 250 росіян отримали статуси "200-й" та "300-й". Скоріш за все, в комендатурі знаходилися чеченці”, - написав очільник Луганщини.

За його словами, інформацію щодо перебування у Сватовому “кадирівців” наразі перевіряють.

Інформацію про знищення комендатури підтвердив Генштаб ЗСУ у зведенні:

“Завдяки успішним діям Сил оборони ворог продовжує зазнавати втрат у живій силі та техніці.
Зокрема, в результаті ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки противника 19 вересня поточного року, підтверджено: ураження місця зосередження особового складу у Пологівському районі чисельністю понад 20 осіб; у Мелітопольському районі – складу боєприпасів, 5 одиниць військової техніки та понад 20 військовослужбовців; у районі населеного пункту Кам’янка – 10 одиниць військової техніки та понад 10 військовослужбовців підрозділів окупаційних військ.

Також підтверджено знищення комендатури в місті Сватове Луганської області, де противник організував штаб і склад боєприпасів, - йдеться в повідомленні.

Крім того, підрозділи протиповітряної оборони знищили один СУ-25 та чотири БпЛА противника.

Ракетні війська і артилерія за минулу добу завдали вогневе ураження по 40 об’єктах противника. Зокрема по 20 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 13 районах зосередження артилерії, а також по 7 складах боєприпасів.

Тим часом путін оголосив про часткову мобілізацію у Росії.