Сєвєродонецькі педагоги запевнили, що вони вже вивчили державні освітні стандарти рф

Сєвєродонецькі педагоги запевнили, що вони вже вивчили федеральні державні освітні стандарти рф

У стінах самопроголошеної  "адміністрації" Сєвєродонецька відбувся телеміст "Про викладання російської мови та літератури в основній школі".

Про це повідомляють змі окупантів.

Сєвєродонецькі педагоги запевнили, що вони вже вивчили федеральні державні освітні стандарти рф, що потрібно для подальшої роботи. А незабаром заплановано проведення ще одного телемосту - семінару з організації та проведення ОДЕ та ЄДІ.

20 вересня до міста Сєвєродонецька прибув гуманітарний вантаж у вигляді канцелярії для потреб шкіл міста. Близько 50 видів канцелярського приладдя, серед яких ручки, зошити, обкладинки, клей, блокноти та багато іншого, загальною кількістю 21258 предметів, було передано до школи №15, звідки надалі будуть розподілені між іншими працюючими загальноосвітніми установами.

гуманітарка

Також відомо, що дитяча музична школа №1 відчинила свої двері для нових учнів.

Спортивні школи Сєвєродонецька продовжують свою діяльність. У ДЮСШ №1 є тренери з настільного тенісу, тенісу, боксу та дзюдо. ДЮСШ №2, яка працюватиме на базі будівель ДЮСШ №2 та ДЮСШ №3, у штаті має тренерів з гандболу, футболу, баскетболу, легкої атлетики та спортивної гімнастики.

На даний момент у стінах шкіл ведуться підготовчі роботи для відкриття спортивних секцій у найближчому майбутньому.

Нагадаємо, окупанти не змогли відкрити школи в Сєвєродонецьку 1 вересня.