В Сєвєродонецьку продовжують грабувати квартири

В Сєвєродонецьку продовжують грабувати квартири

Поліцейські Луганщини зареєстрували заяву про випадок мародерства в Сєвєродонецьку. Про це повідоми пресслужба ГУ Нацполіції Луганської області.

Протягом минулої доби до поліції Луганщини надійшло 14 заяв та повідомлень громадян про злочини та події, серед них:

- 6 заяв за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України). Внаслідок обстрілів окупаційними військами рф пошкоджено 2 квартири у м. Попасна та будинок у м. Гірське. Також знищено будинок, особисте та інше майно, автотранспорт та сільгосп техніку у с. Мирна Долина. Також знищено будівлі, автомобілі, сільгосп техніку, майно та 100 Га озимої пшениці приватного підприємства у с. Мирна Долина. Зруйновано будівлю та знищено майно однієї з державних служб у м. Сєвєродонецьк.

- зареєстровано факт мародерства. Невідомі скоїли крадіжку меблів, побутової техніки та особистих речей з квартири у м. Сєвєродонецьк.

- надійшло три повідомлення за фактом незаконного захоплення адміністративних будівель. Так, у Старобільському районі окупаційною владою та невстановленими озброєними особами захоплено територію, приміщення та майно дошкільного навчального закладу. Також у м. Старобільсь та смт Новопсков окупаційною владою було захоплено приміщення, майно та автомобілі однієї з державних служб.

- проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місцезнаходження чоловіка, з яким рідні втратили зв'язок.

Також «начальнику відділу молоді та спорту адміністрації м. Сєвєродонецьк» повідомлено про підозру у колабораціонізмі.