Гауляйтер Сєвєродонецька запостив відео, де росіяни здирають прапор України з балкону мешканців

Останній день псевдореферендуму

На честь останнього дня псевдо референдуму самопроголошений в.о. «мера» Сєвєродонецька запостив у своєму телеграмі відео, де окупанти забирають прапор з балкону мешканців.

«Сьогодні в «лнр» відбувається останній день референдуму про входження до складу Російської Федерації. Ми назавжди говоримо прощай неонацистській державі Україна. Сєвєродонецьк стає частиною Росії як офіційно, так і ментально», - пише самопроголошений в.о. «мера».

В той же час у своїх соцмережах керівник Луганської ОВЦА Сергій Гайдай каже, що окупанти «намалювали» явку в 90%.

«Фінальний день божевілля на окупованих територіях. Хоча чого чекати? Фактично, окупаційна влада вже оголосила «вибори» такими, що відбулися. Явка у майже 90%, більше мільйона виборців - що ці орки верзуть? Там стільки людей немає…Щоб не відбувалося наступними днями - нас не зупинити, фейковий референдум не може нічого змінити. Наша мета - деокупація всієї Луганщини! Кожного зрадника, який брав участь в організації референдуму, буде покарано», - написав Гайдай.

Як повідомлялось, за три дні проведення псевдореферендуму окупанти заявляють про понад 76% явки населення та більше мільйона учасників цього дійства.