Окупанти тікають до Щастя

Окупанти тікають до Щастя

Щодня вцілілі в Лимані бойовики окупантів надходять до лікарень Старобільська, ті, кому більше пощастило - тікають до Щастя. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

За його словами, 30 вересня в районі цього міста була виявлена колона із цивільних автомобілів та мікроавтобусів, в якій налічувалося понад 200 військовослужбовців зі складу 2-го армійського корпусу російських військ.

Водночас окупанти жаліються, начебто ЗСУ “заважають росіянам створити оборонний рубіж у Кремінній”. 

2 жовтня авіація Сил оборони України завдала сім ударів. Підтверджено ураження пункту управління, п’яти місць зосередження озброєння та військової техніки, а також зенітного ракетного комплексу противника. Крім того, наші підрозділи ППО збили гелікоптер Ка-52, штурмовик Су-25 та вісім безпілотних літальних апаратів.

Ракетні війська і артилерія за минулу добу, зокрема, уразили два командних пункти, чотирнадцять районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, три склади з боєприпасами та паливо-мастильними матеріалами, а також вісім інших важливих об’єктів противника.

Відбиті атаки противника в районах населених пунктів Зайцеве, Бахмутське, Бахмут, Одрадівка, Виїмка, Спірне, Невельське та Первомайське.

Росіянами обстріляні наступні населені пункти:
- на Краматорському напрямку: Новосадове, Білогорівка, Терни, Ямпіль, Сіверськ, Верхньокам’янське, Спірне;
- на Бахмутському напрямку: Федорівка, Роздолівка, Веселе, Білогорівка, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Одрадівка, Зайцеве, Торецьк, Майорськ, Неліпівка, Юр’ївка, Кліщіївка, Нью-Йорк.

Раніше повідомлялось, що після визволення Лиману окупанти продовжують нести втрати.