“ЗСУ в Торському - до Луганщини рукою подати”, - Гайдай

“ЗСУ в Торському - до Луганщини рукою подати”, - Гайдай

ЗСУ найближчим часом почнуть деокупацію Луганщини. Про це в ефірі телеканалу “Еспресо” розповів голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

За його словами, українські війська офіційно визволили Торське на Донеччині, тому тепер до Луганської області “рукою подати”.

“Але це ми так кажемо, бо насправді дуже важко дається кожний метр української землі. Жителі регіону чекають на ЗСУ, регулярно повідомляють, куди пересуваються колони окупантів. Ми готові, ми на низькому старті, всі військові адміністрації знають, що треба робити. Медики вже готові заходити, ДСНС, ЦНАПи, “Укрпошта”. Як тільки безпекова складова дозволить заходити і поновлювати життєзабезпечення наших територій, то одразу почнеться робота”, - сказав Сергій Гайдай.

Він додав, що наразі окупанти в мережі жаліються, що їх позиції біля Кремінної обстрілюють, а у наметовому містечку в лісі поблизу Нижньої Дуванки через необережно паління дерева навкруги “декоровані мертвими бурятами”.

Раніше повідомлялось,що щодня вцілілі в Лимані бойовики окупантів надходять до лікарень Старобільська, ті, кому більше пощастило - тікають до Щастя.