У Лисичанську немає води та світла. У місті масове мародерство

У Лисичанську немає води та світла. У місті почалося масове мародерство

Користувач Ivasyk написав у твітері тред про ситуацію на ГТВ (РТІ) у Лисичанську.

Про це йдеться в його твітері.

«Сьогодні розмовляв із знайомим з Лисичанська, який розповів мені наступне. Йому зателефонувала місцева вата, яка вирішила повернутися в рідне місто, бо не все ж там так «погано». Прожили вони на ГТВ (РТІ) десь майже 2,5-3 місяці, а виїхати в Україну назад вже не можуть, тому зараз виїхали кудись до Ростова», - пише він.

Люди розповіли, що на ГТВ дали газ, але води і світла немає і не передбачається. Магазини не працюють, є ларькі, але ціни там шалені, ніхто не купує.

«Народу роздають рашистську гуманітарку, воду привозять в бочках. В квартирах дуже холодно, навіть газом не прогрієш. В багатьох квартирах немає вікон, гуляє вітер. Ті квартири, які розташовані на першому поверсі, і де немає вікон -давно розмарадерені здебільшого молодиками», - пише Ivasyk.

Старі сидять по хатах або підвалах, а «молодьож» виносить хати, які тривалий час знаходяться без господарів.

«Людей досить багато в Лисичому, бо багато повернулося вати з України до рузького міру, а виїхати назад в Україну вже не можуть. Місцева вата збирається спішно виїжджати до рашки, бо боїться помсти, а ВСУ вже близько. Ось така ситуація. До речі, наши ватні сусіди вже виїхали в рашку», - написав користувач.

Інша користувачка ДужеЗла Українка також пише новини окупації.

«В місті пи…ць: не вистачає їжі, води, ліків, містом панує безлад, страх. Немає світла. Окупанти масово грабують домівки. Вивозять все: труси, посуд, старі дивани, стіралки, батареї. Місцеві кажуть, що везуть усе на стихійні ринки "секонд-хенду" й побутової техніки», -пише вона.

Нагадаємо, у Лисичанську вчителі роздають завдання учням раз на тиждень.