В Рубіжному чеченці виселяють місцевих жителів

В Рубіжному чеченці виселяють місцевих жителів

Рубіжному чеченці виселяють із домівок тих місцевих, хто залишився. Окупанти обіцяють за три роки відремонтувати трохи більше 100 км доріг Луганщини із загальних майже 6 000 км.

Про це в соцмережах повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

“В Рубіжному прибули на посилення угруповання військовослужбовці з чеченської республіки почали виселяти місцеве населення та розміщувати своїх офіцерів. Пустих хат їм замало”, - написав Гайдай.

За його словами, окупанти обіцяють за три роки відремонтувати трохи більше 100 км доріг Луганщини із загальних майже 6 000 км.

“Про «амбітні» плани щодо ремонту автошляхів на окупованих територіях заявили бездушні майори в кремлі.

Обіцяють упродовж трьох років відремонтувати 500 км доріг на так званих «нових територіях рф» – у «лнр», «днр», Херсонській та Запорізькій областях. Тобто, у середньому по 125 км на один регіон. Більш того, зазначають, що після цих робіт будуть досягнуті показники у 50 % відремонтованих доріг, як і на усій росії”, - написав очільник Луганщини.

Де вони в себе бачили 50 % відбудованих доріг? Напевно, на паперах. Або в своїх містах і селах під шлейфом багнюки.
Бо насправді якісним автошляхи росіяни ще навесні дивувалися саме на Луганщині.

До речі, на території нашої області нараховується 5 898 км автомобільних доріг загального користування, у тому числі на захопленій у 2022 році частині – 3 616 км.

Із них 1 177 км доріг державного значення та 2 439 км – місцевого значення.

Лише у 2021 році було охоплено капітальним та поточним середнім ремонтами 225 км автошляхів. У поточному планувалося ще близько 300 км. Загалом за 2020-2022 роки – 650 км. Не кажучи вже про сотні кілометрів місцевих доріг, а також мостів.

Трохи більше 100 км і 5 898 км за наступні три роки? Про які 50 % йдеться?

Тут он окупантам ніде мешкати і не що вдягти. Так, частково мобілізовані росіяни все частіше прибувають на захоплені території одягнутими у цивільний одяг.

Раніше повідомлялось, опалення на окупованих територіях Луганщини дати неможливо. Людей змушують виїжджати з домівок біля лінії фронту