Російські війська обстріляли населені пункти на Луганщині

Російські війська обстріляли населені пункти на Луганщині

Окупанти обстріляли Невське, Стельмахівку, Надію та Білогорівку.

Про це повідомила Луганська ОВА.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони України завдала понад 30 ударів. Підтверджено ураження 22 районів зосередження озброєння та військової техніки ворога, 5 складів боєприпасів та позицій 9 зенітних ракетних комплексів ворога.
На різних напрямках наші підрозділи протиповітряної оборони збили 3 гелікоптери Ка-52 «Алігатор», бомбардувальник Су-24М, 2 БпЛА «Орлан-10» та БпЛА «Shahed-131» противника.

Ракетні війська і артилерія за минулу добу уразили 6 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, 2 склади боєприпасів, зенітний ракетний комплекс, радіолокаційну станцію «Зоопарк» та 2 інші важливі об’єкти противника.

Також слід зазначити, що в росіян спостерігається суттєвий некомплект офіцерських та сержантських посад інструкторсько-викладацького складу навчальних частин. Це спричинено загибеллю більшості таких спеціалістів під час бойових дій, а також через надмірну кількість мобілізованих.

Непоодинокими є випадки призначення на подібні посади осіб рядового складу, які щойно підписали контракт та мають хоч якийсь бойовий досвід.

Раніше повідомлялось, що окупанти заселяються у домівки лисичан та сватівчан.