До квартир сєвєродончан заселилися росіяни

До квартир сєвєродончан заселилися росіяни

Зареєстровано два факти незаконного проникнення до житла в Сєвєродонецьку.

Про це повідомляє обласна поліція.

В квартири місцевих мешканці заселились військові рф. За даними фактами відкрито кримінальне провадження за ст. 162 КК України (Порушення недоторканності житла).

Протягом минулих вихідних, 12-13 листопада, поліцейські зареєстрували 14 звернень громадян.

Шість повідомлень громадян внесені до ЄРДР за ст. 438 Кримінального кодексу України (Порушення законів та звичаїв війни). Внаслідок обстрілів окупаційними військами рф у мешканців Сєвєродонецька зруйновані квартири, а у мешканця Попасної пошкоджено приватний будинок.

До поліцейських надійшла інформація, що в Луганську представники армії рф незаконно позбавили волі чоловіка. Слідчі внесли відомості до ЄРДР за ст. 146-1 КК України (Насильницьке зникнення).

Поліцейські зареєстрували два факти незаконного заволодіння легковими автомобілями в Сєвєродонецьку та Лисичанську. Інформація за даними фактами внесена до ЄРДР за ст. ст. 289 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом).

Крім цього, співробітники оперативних підрозділів поліції Луганської області виявили 12 осіб, які обґрунтовано підозрюються в причетності до незаконних збройних формувань так званої «лнр».

Як повідомлялось, до Ростовської області рф депортували дітей з Луганської області.