Окупанти продовжують заселятися в квартири містян і мародерити перукарні та підприємства

Окупанти продовжують заселятися в квартири містян і мародерити перукарні та підприємства

В Лисичанську задокументовано мародерство будівельних матеріалів з підприємства.

Про це повідомляє обласна поліція.

У Сєвєродонецьку зареєстровано 7 фактів мародерств – невідомі здійснили крадіжки з перукарні, квартир, приватного домоволодіння та гаражів містян.

Зареєстровано два факти незаконного проникнення до житла в містах Сєвєродонецьк та Лисичанськ. В квартири місцевих мешканців заселились представники окупаційних військ рф. За даними фактами відкрито кримінальне провадження за ст. 162 КК України (Порушення недоторканності житла).

Протягом минулої доби, 14 листопада, поліцейські області отримали 8 повідомлень про руйнування житла мешканців міст Сєвєродонецьк та Попасна внаслідок артилерійських обстрілів армією країни-агресора – ст. 438 КК України «Порушення законів та звичаїв війни».

Внесено до ЄРДР чотири факти угону автівок в Лисичанську, Попасній та Новодружеську. Дії зловмисників кваліфіковані за ст. 289 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом).

Зареєстровано заяву про те, що представники російських окупаційних військ захопили будівлю однієї з державних організацій.

Правоохоронці викрили мешканця області, який вступив в злочинну змову з окупаційними військами рф та представниками так званої «лнр» та добровільно зайняв керівну посаду в одному з населених пунктів Луганщини.

Оперативники встановлюють місцезнаходження 24 громадян, з якими рідні втратили зв'язок.

Нагадаємо, зареєстровано два факти незаконного проникнення до житла в Сєвєродонецьку.