«Складних» підлітків з «лнр» вивезли на перевиховання до Чечні

 «Складних» підлітків з «лнр» вивезли на перевиховання до Чечні

У рамках реалізації федеральної програми «Підлітки росії» до Чеченської Республіки прибули 200 важких підлітків із різних суб'єктів росії, а також з «лднр», які перебувають на обліку у відповідних органах.

Про це голова Чечні рамзан кадиров написав у Telegram.

Дітей в Чечні зібралися перевиховувати на свій лад. Так, під час перебування у регіоні з дітьми буде проведено профілактичну роботу з метою військово-патріотичного виховання.

Для підлітків приготували так звану «програму», яка включає відвідування визначних місць регіону, участь у різноманітних спортивних заходах, майстер-класи та зустрічі з відомими спортсменами регіону.

Напередодні вони відвідали російський університет спецназу, де для них було проведено докладну екскурсію по навчальному полігону та найбільшому повітряному центру GOODSKY. Також діти перевірили свої фізичні здібності на смузі перешкод.

«Я вдячний організаторам цього заходу за змістовну та корисну програму, яка сприятиме переоцінці інтересів дітей. Адже духовно-моральне та патріотичне виховання підростаючого покоління є міцним фундаментом формування людини як особистості», - зазначив кадиров.

Як повідомлялось, станом на 12 жовтня 2022 року у відомчій базі ГУНП в Луганській області в активному розшуку перебуває 1 188 осіб, серед яких 44 неповнолітніх.