Терористи про тероризм та «ціна» слова колаборантів. Огляд окупаційних ЗМІ Луганщини

Огляд окупаційних ЗМІ

Задзеркалля у вигляді окупаційних ЗМІ на Луганщині продовжує виригати із себе жахливу брехню про те, що відбувається. Ми ж, із турботою про ваші нерви, продовжуємо моніторити цю дичину та інформувати про найзапекліші фантазії «лнрівських» «журналістів». Дивимось на заголовки та шокуємося разом. Шоу триває...

Самопроголошена «адміністрація» Лисичанська організувала підвезення дров жителям міста,

у будинках яких, через множинні пошкодження інфраструктури, відсутнє газопостачання.

Окей, ми навіть не будемо робити акцент на тому, що до вторгнення росії та наближення «рускага міра» газ у лисичан був, зазначимо, що декілька тижнів тому газ лисичанам вкотре обіцяли. Разів двадцять. Але його до цього часу немає. Оце й ціна обіцянкам колаборантів та їх «патронів». Завангнуємо – газу не буде цієї зими. Поки у місто не повернуться наші комунальники та газовики.

«З ініціативи в.о. голови адміністрації міста Лисичанська (Андрія Скорого) було проведено акцію з підвезення дров людям, які готують їжу на вогнищах». - повідомляється у Telegram-каналі «адміністрації».

Ну, що ж, знову «перемога». Не зловтішаємось, але «аплодуємо».

«лнр», на відміну від Києва, готова продовжувати обмін полоненими – самопроголошена омбудсмен «лнр» - Сердюкова

«Республіка готова продовжувати обміни полоненими! Однак українська сторона дуже неохоче йде на контакт і продовжує утримувати наших військовослужбовців у полоні, ігноруючи наші пропозиції щодо якнайшвидшого обміну. Ми зацікавлені, щоб усі наші бійці швидше повернулися додому, чого, на жаль, не скажеш про Україну!» - заявила Сердюкова.

Факт: президент України Володимир Зеленський у рамках виступу в онлайн-форматі на саміті G20, на Балі, заявив про необхідність провести обмін полоненими за формулою "всіх на всіх".

Будь-які балачки про «неохочий контакт» - брехня та маніпуляції. Ми хочемо повернути кожного та кожну. На відміну від «скрєпних».

Педагоги провели у Луганську круглий стіл із питань боротьби з міжнародним тероризмом

По-перше, це не педагоги, а колаборанти. По-друге, це така ж саме компетенція, як касир «АТБ», що коментує ефективність ядерної ракети, по-третє, це просто смішно. Загугліть, скільки міжнародних установ та організацій, зокрема, урядів країн, визнали рф терористами? З цими невдахами варто говорити про загрозу тероризму? Точно ні.

«Луганськгаз» відновив газопостачання 80% багатоквартирних житлових будинків Сєвєродонецька

Знову брехня. На підтвердження цитата: «Специалисты государственного унитарного предприятия "Луганскгаз" по состоянию на 18 ноября на 80% завершили восстановление газоснабжения многоквартирных жилых домов в городе Северодонецк. На сегодняшний день подача природного газа возобновлена 14 425 абонентам города».

Серйозно? У місті жили понад 140 тисяч людей. Якщо окупанти вважають, що 14 тисяч – це 80%, то це «визнання» своїх «досягнень». Ви позбавили домівок людей, а тепер пишаєтесь своїми злочинами? Тут можна тільки процитувати лаврова: «дебіли, б!@дь».

Луганщина до 2014 року не отримувала такої допомоги, яку надає РФ – Пасічник

А це твіттер «голови». Не дай бог. “Ніколи знову”. Луганщина вже втомилася чекати, коли російські терористи припинять надавати таку «допомогу».

Біженці отримують у «лнр» житло, харчування та роботу – Пасічник

Це теж твіттер того самого «сказочніка». Не отримують. Це брехня. Очуміла та відверта брехня. Сумніваєтесь? Подзвоніть близьким в окупації…

Фахівці повністю відновили електропостачання Кремінної та Рубіжного – Пасічник

Продовжуємо рубрику «твіттер брехла». Не примахуємось до Кремінної, але… Рубіжного не існує. Росіяни його знищили. Банально та брутально. Просто стерли.

Ну, а наостанок, трошки крінжу, від якого навіть в нас волосся дибки стало.

Допомога Москви дозволила перетворити Луганськ – заступник міністра будівництва РФ

та

Президент Росії присвоїв Луганську почесне звання «Місто трудової доблесті»

З цього приводу можемо сказати: «Перетворили, потвори, на місто-привід. Згодні. Але звання Луганську будуть давати тільки звільненому. Тільки українському. Та тільки ЗСУ».

Нещодавно ми також розповіли як громадська діячка зі Щастя почала документувати воєнні злочини.

Віктор Семенченко