Більше сотні луганських підлітків забрав кадиров на перевиховання

Більше сотні луганських підлітків забрав кадиров на перевиховання

кадиров викрадає луганських дітей, щоб виховувати з них вбивць, які потім підуть вбивати українців.

Про це в телемарафоні повідомив керівник Луганської ОВЦА Сергій Гайдай.

«На жаль, ми бачили підлітків, яких перевезли в Чечню. І чим Кадиров дуже пишався. Що в нього є молоде покоління українців, яке він особисто підготує І ми розуміємо, для чого він цих підлітків буде готувати», - каже Гайдай.

Він нагадав, що в 2020-2021 роках СБУ знешкоджувала диверсійні групи, в яких були хлопці 21-22 роки.

«А це 7-й рік війни був. Давайте порахуємо. Тим підліткам в 2014 році було якраз 14 років. Їх настільки зомбували, що вони вже в 21 рік пішли вбивати, в принципі, своїх же земляків. От і давайте уявимо, що планує робити кадиров з нашими підлітками, яких забрали. А тим їх було більше сотні», - підкреслив Гайдай.

Як відомо, загарбники масово вивозять дітей із Луганської області в Чечню для "патріотичного виховання".

Подібних випадків депортації підлітків на територію рф уже понад сотня.

Раніше «Центр національного спротиву»повідомив, що російська окупаційна адміністрація на тимчасово окупованій території Луганщини відзвітувала, що для 15 000 дітей від 2 до 17 років було проведено поглиблені медичні огляди.

Завезені з росії медики зазначили в документах обстеження, що 70% з цих дітей "потребують спеціальної медичної допомоги". Саме таким заключенням росіяни прикривають депортацію дітей на територію рф.

Як повідомлялось, у рамках реалізації федеральної програми «Підлітки росії» до Чеченської Республіки прибули 200 важких підлітків із різних суб'єктів росії, а також з «лднр», які перебувають на обліку у відповідних органах.