Окупанти пограбували квартиру в Сєвєродонецьку

Окупанти пограбували квартиру в Сєвєродонецьку

Представники окупаційних військ в Сєвєродонецьку незаконно проникли до квартири, звідки скоїли крадіжку побутової техніки. Інформацію внесено до ЄРДР за фактом крадіжки (ст. 185 КК України).

Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції Луганшини. 

Протягом минулої доби, 22 грудня, поліцейські Луганщини опрацювали 23 повідомлення про злочини та події.

Серед них 6 повідомлення за фактами знищення та пошкодження, внаслідок обстрілів окупаційними військами рф, квартир та приватного домоволодіння в містах Сєвєродонецьк, Попасна.

Зареєстровано два повідомлення мешканців м. Лисичанськ та с. Невське про те, що представники окупаційних військ незаконно заволоділи їх легковими автомобілями.

Також зареєстровано повідомлення про те, що внаслідок артилерійського обстрілу військовими рф та так званої «лнр» пошкоджено автомобіль у с. Стельмахівка Сватівського району.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ст. 438 КК України (Порушення законів та звичаїв війни).

Поліцейські зареєстровали факт незаконного заволодіння представниками окупаційних військ мотоциклом, який зберігався в гаражу в м. Сєвєродонецьк. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

Зареєстровано факт незаконного проникнення до житла в м. Старобільськ. В квартиру місцевої мешканки проникли та заселилися військові рф. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 162 КК України «Порушення недоторканності житла».

Поліцейські встановлюють місцезнаходження 3 громадян, з якими рідні втратили зв'язок. 

Раніше повідомлялось, що затримали російського агента, який навів ракетний удар по школі та лікарні у Лимані.