Майже 13 мільярдів гривень спрямували на пенсії на звільнених територіях

Майже 13 мільярдів гривень спрямували на пенсії на звільнених територіях

Загалом на виплати пенсій у Херсонській, Миколаївській, Харківській, Донецькій і Луганській областях було спрямовано 12,55 млрд гривень.

Про це повідомляє сайт Мінреінтеграції.

Минулого тижня Укрпошта вперше провела виплати пенсій на деокупованій Луганщині. Там відновлено технічну можливість доставляти пенсії у 3 звільнених населених пункти Сватівського району.

В грудні Укрпошта відновила технічну можливість здійснювати доставку та виплати пенсій у 65 деокупованих населених пунктах Херсонщини.

В області протягом жовтня-грудня відновлено роботу сервісних центрів Пенсійного фонду України в селищах Нововоронцовка, Білозерка, Високопілля, Велика Олександрівка та в місті Херсон. Наразі здійснюються організаційні заходи для відновлення роботи сервісного центру в Бериславі.

На Миколаївщині цього місяця поновлено роботу сервісного центру ПФУ в місті Снігурівка.
З грудня відновлено можливість доставляти пенсії у 140 звільнених населених пунктів Харківської області.

Нагадаємо, на ДОТ Харківщини протягом осені відновили роботу 9 сервісних центрів Пенсійного фонду України в містах Балаклія, Ізюм, Барвінкове, Вовчанськ, Куп’янськ і Дергачі, у селищах Чкаловське, Шевченкове та Великий Бурлук.

У Донецькій області спеціалісти ПФУ проводять виїзні прийоми громадян у звільнених містах Святогірськ і Лиман, селищах Ярова, Новоселівка, Олександрівка, Соснове, Дробишеве та Ямпіль, селах Яцьківка, Лозове, Щурове, Дерилове, Брусківка, Старий Караван, Кримки, Рубці, Ставки, Діброва, Озерне, Крива Лука, Шандриголове та Коровій Яр.

Як повідомлялось, у деокуповане Невське на Луганщині доставили пенсії.