Молодь Луганщини на честь свята відзначили грамотами та подяками (ФОТО)

Молодь Луганщини на честь свята відзначили грамотами та подяками (ФОТО)

Активних представників Луганщини нагородили з нагоди Дня молоді, який в Україні святкують 12 серпня.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

Зазначається, що з початку повномасштабного вторгнення рф на територію України та окупації області молодь Луганщини – представники молодіжних рад, молодіжних центрів та просторів – одні з перших переорієнтували напрями своєї роботи на допомогу цивільному населенню.

Так, Луганський обласний центр підтримки молодіжних ініціатив та соціальних досліджень з перших днів війни запрацював як пункт прийому біженців, збору та видачі гуманітарної допомоги цивільному населенню у Дніпрі.

Сьогодні цей молодіжний центр продовжує працювати, об’єднуючи навколо себе небайдужих, активних, талановитих людей Луганщини.

"Ми обов’язково переможемо, повернемося до своїх рідних міст та сіл і разом з вами побудуємо сильний, сучасний, європейський регіон", - зазначив під час нагородження начальник Луганської ОВА Артем Лисогор та вручив молоді грамоти та подяки. 

Нагадаємо, у Чернівцях відкрили Ресурсний центр для молоді Луганщини, який, за задумом, стане майданчиком для комунікації та об’єднання молодих людей з Луганщини та Буковини.