Рятувальники показали фото наслідків ракетного удару рф по Луцьку, де загинули троє людей

Рятувальники показали фото наслідків ракетного удару рф по Луцьку, де загинули троє людей

Державна служба з надзвичайних ситуацій показала фото наслідків російського ракетного удару по Луцьку.

ДСНС зазначає, що вночі, 15 серпня, під ворожий обстріл потрапило виробниче підприємство.

"В результаті зруйновані конструкції та виникла пожежа. З-під завалів рятувальники деблокували одного постраждалого та вилучили тіла ще трьох загиблих", - йдеться у повідомленні.

Після цього рятувальники за допомогою інженерної техніки ДСНС розібрали завали, а також ліквідували пожежу. На місці події працювали 34 рятувальники, залучалося 11 одиниць техніки. 

Нагадаємо, вночі, 15 серпня, рф здійснила масований ракетний обстріл західних, центральних і східних міст України.

У Львові уламки ракет впали на багатоповерхові житлові будинки, також одна з ракет прилетіла у двір дитячого садка. Чотири людини отримали поранення, пошкоджено понад 100 помешкань, людей евакуювали. У Львівській області в Ставчанах пошкоджені 10 будинків. Станом на цю годину відомо про людей, які зазнали легких травм. Пошкоджені будинки також у Суховолі.

На Івано-Франківщині уламки ракет впали на приватне подвір’я і пошкодили будинок, господарські споруди, ніхто з людей не постраждав.

Ракетних ударів армія рф завдала й по Черкащині. Зокрема, у Смілі ракета уразила територію приватного підприємства, ще одна – поцілила по території медзакладу.

У Дніпрі теж є влучання по промисловому підприємстві: поранено дві людини. Крім того, російські ракети серйозно пошкодили важливий спортивний об'єкт.