Сєвєродонецька МВА вперше підтримала родини першокласників виплатою матеріальної допомоги

Сєвєродонецька МВА вперше підтримала родини першокласників виплатою матеріальної допомоги

Першокласників, які розпочали навчання в школах Сєвєродонецької громади, вирішили підтримати матеріально. Родинам виплатили по чотири тисячі гривень.

Про це повідомляє Сєвєродонецька МВА.

Одноразова матеріальна допомога виплачується сім'ям, які станом на 1 вересня перебувають на підконтрольній Україні території, та в яких діти йдуть до 1-го класу закладів загальної середньої освіти Сєвєродонецької міської територіальної громади, місце проживання яких зареєстровано у Сєвєродонецьку та населених пунктах, які входять до Сєвєродонецької МТГ, в розмірі 4000 грн на кожну дитину.

Тож допомогу виплатили сім'ям 60 першокласників на загальну суму 240 тисяч гривень.

“Військова адміністрація вперше підтримує родини наших першокласників виплатою такої одноразової матеріальної допомоги. Знайомитися зі школою в умовах сьогодення – непросто. Ми вдячні мешканцям нашої громади за те, що вирішили здобувати початкову освіту своїм дітям на підконтрольній території України у навчальних закладах своєї громади, та бажаємо першокласникам успіхів у навчанні”, – повідомив керівник Сєвєродонецької МВА Олександр Стрюк.

Нагадаємо, голова Луганської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України Сергій Севрюк повідомляв, що луганських учнів та педагогів залишається значна потреба у гаджетах для організації навчання.