В окупованому Маріуполі мешканці вдарили російського політика ломом по голові (ФОТО)

В окупованому Маріуполі мешканці вдарили ломом по голові російського політика

В окупованому Маріуполі російський політик Микола Ішков отримав удар по голові ломом, його ушпиталили.

Про це повідомляє міськрада Маріуполя, сайт "Новини "днр", а також паблік "Актуальний Курськ".

Ішков у 2022 році балотувався у міські депутати Курська від партії "Справедливая россия", проте зняв свою кандидатуру. Перекваліфікувався у активіста та їздить окупованими територіями. 

Як повідомляють курські пабліки, Ішков потрапив до лікарні зі струсом мозку, нападники не затримані. 

За інформацією інформресурсу "днр", спочатку Ішков посварився з господарями будинку, який він орендував у Маріуполі, ніби-то через те, що ті донатять ЗСУ. Зазначається, що у Маріуполь Ішков приїхав навесні цього року.

"Поки там жив, від сусідів дізнався, що господарі затяті прихильники України. Зібрав більше інформації і з'ясував, що вони ще й жертвують ЗСУ гроші. Тоді він зв'язався із ними. Сказав, що не орендуватиме житло, якщо його гроші підуть на спонсорування супротивника. Ще запропонував господарям приїхати та оформити договір за законодавством рф. Ті відмовилися, а за кілька днів невідомі зустріли Миколу у дворі та побили", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на початку вересня російська окупаційна влада запросила у Маріуполь китайських блогерів, серед яких і оперна співачка Ван-Фан, яка заспівала на руїнах Драмтеатру російську пісню "Катюша".