У центрі Києва невідомі тричі вдарили військового ножем у груди

У центрі Києва на військового напали невідомі і тричі вдарили його ножем у груди.

Про це повідомляє поліція Києва.

Зазначається, що злочин стався вчора, 19 жовтня, близько 22:00 години. Пораненого військовослужбовця знайшли на вулиці Назарівській. Медики негайно госпіталізували потерпілого.

Попередньо встановлено, що чоловік йшов територією ботанічного саду, де на нього напали невідомі та нанесли три ножові поранення.

Задля розкриття злочину до розшуку причетних осіб задіяні співробітники карного розшуку, слідчі та дільничні офіцери поліції. Правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових заходів, переглядають записи з вуличних камер відеоспостереження та опитують ймовірних свідків.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 - умисне тяжке тілесне ушкодження Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.  

Нагадаємо, служба безпеки спільно з Національною поліцією затримала у Полтаві фітнес-тренера, який публічно ображав українських військових. Слідчі Полтавського районного управління поліції вручили підозру 27-річному полтавцю, який не тільки образив честь і гідність військових, а й спричинив тілесні ушкодження працівнику правоохоронного органу.

Зазначається, що він поширив близько 70 публікацій, що дискредитують військовослужбовців.Суд арештував його на два місяці.