Мобілізація у Львові: працівники ТЦК схопили чоловіка посеред вулиці і заштовхали в автобус

Мобілізація у Львові: працівники ТЦК схопили чоловіка посеред вулиці і заштовхали в автобус

Львівський обласний ТЦК та СП повідомив, що проводить перевірку відео, на якому зображено, що у Львові працівники ТЦК схопили чоловіка і заштовхали у мікроавтобус.

Відео з'явилося у Telegram-каналах, в Львівському обласному ТЦК запевнили, що встановлюють обставини.

"Мережею інтернет поширюється інформація, щодо виникнення конфліктної ситуації між цивільним населенням та працівниками ТЦК.  Командування Львівського ОТЦК та СП здійснює заходи для встановлення обставин, що склалися, з’ясовуються обставини даного випадку та призначена службова перевірка. Запевняємо, що з нашої сторони будуть здійснені усі необхідні заходи у найкоротші терміни буде встановлено усі подробиці та прийнято усі необхідні рішення", - йдеться у повідомленні.

На відео зображено, як працівники ТЦК намагаються заштовхати чоловіка в мікроавтобус, але цьому перешкоджають три людини.

Скріншот з відео

Коли чоловіка все ж вдалося посадити в автобус, цивільне авто срібного кольору намагалося заблокувати проїзд, а жінка залізла в мікроавтобус, не даючи йому поїхати.

Скріншот з відео

Нагадаємо, 19 вересня у мережі з'явилося відео, як військовослужбовець у Самбірському ТЦК Львівської області б'є цивільного чоловіка і погрожує зброєю. Також є ще одне відео, на якому чоловік у крові розповідає на камеру, що він з Харкова і його протягом шести днів утримують у ТЦК. У Львівському обласному ТЦК не спростували цю інформацію і заявили, що з'ясовують деталі інциденту. ДБР і Офіс Генпрокурора заявили, що відкрило кримінальне провадження за фактом знущань у військкоматі Самбору.

20 вересня ДБР затримало двох працівників військкомату Самбору Львівської області, які морили голодом, били та знущалися з цивільного чоловіка, змушуючи його пройти військово-лікарську комісію.

Читайте також: Воєнком, який жорстоко побив солдата, має будинок біля Буковелю, дачу у Яремче і будує розкішний готель