Поліція показала, як доставляє допомогу на деокуповану Луганщину (ВІДЕО)

Поліцейські показали, як доставляють допомогу на деокуповану Луганщину, де живе менше сотні людей

Поліцейські здійснили черговий виїзд в деокуповані села Луганщини та привезли допомогу місцевим. Дорогою їхні автівки застрягали у багнюці на бездоріжжі.

Відповідне відео опублікувала поліція Луганської області.

Поліцейські Луганщини щотижня навідуються до деокупованих населених пунктів Луганщини та доставляють допомогу місцевим мешканцям.

Цього разу вони привезли жителям Макіївки, Новолюбівки, Греківки хліб від Красноріченської територіальної громади. Окрім того, під час візиту вдалося встановити супутниковий зв’язок Starlink. Завдяки цьому люди могли поспілкуватися з близькими та рідними.

На відео видно, як автомобілі поліцейських їдуть ґрунтовими дорогами та через непогоду застрягають у багнюці та калюжах. Їх доводиться витягувати за допомогою інших автівок чи відкопувати.

Зазначимо, наприкінці жовтня керівник Луганської ОВА Артем Лисогор повідомляв, що у деокупованих населених пунктах Луганської області залишається 81 людина.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що через погіршення погодних умов автомобілі поліцейських, які доставляють гуманітарну допомогу деокупованим селам Луганської області, застрягають у багнюці.